Från 2009 till 2013!

Herregud! Det var så sjukt länge sedan jag kikade in på denna bloggen, nästan så att jag blir lite förundrad över hur kär, besatt, jag var i Robert. Tänka sig att det var snart fyra år sedan jag började blogga i denna bloggen. Wow. Jag satte in varje cm av min själ i denna bloggen. 
 
Men det märks ju tydligt att det var en liten fjuttig tjej som skrev, med tanke på min svenska, men jag hade mina trogna läsaren som ställde upp i vått och torrt. Tänka sig att jag var 11 år gammal och drev en av sveriges största Robert Pattinson bloggar, haha. Jag kan lätt säga idag att jag är fan stolt över mig själv. 
 
Det känns bara så himla sjukt. Samtidigt som jag inte vill radera bloggen och dess innehåll, vill jag gärna göra det. Jag var dum och naiv, kunde knappt behärska språket när jag skrev inläggen. Samt att jag var nonchalant som aldrig svarade på kommentarer men förväntade mig att jag skulle få dem. Men bloggen har så många värdefulla minnen från mina yngre år, så vill ju inte ta bort den. Plus, det är lite kul att kika in på den och se hur jag har utvecklats.
 
 Bloggen får stå kvar men notera att detta var ett litet barn som skrev inläggen. 
 
En av mina favoritbilder på våra kära Robert! 
2013-02-11 @ 00:02:00 Permalink Common - Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0