People's Top 25 Celeb Photo!


robert-pattinson-435

 

Detta ursnygga fotot har tagits med i People's Top 25 Celeb Photo! Grattis Rob kan jag bara säga!

Med det där håret & leendet kommer han långt enligt mig, =D

2009-11-30 @ 15:10:55 Permalink News! Kommentarer (2) Trackbacks ()


VAD ÄR ROB TACKSAM FÖR?



I denna korta intervjuven, får Rob frågan: Vad är du tacksam för? Rob svarar: I'm  thankful for a lot of things … pretty much everything … being born.

(Jag översätte inte för att jag tyckte att det var bättre att skriva det vad Rob svarade. Men om du/ni vill ha översättning är det bara att höjta till!) Ps: Det går väldigt snabbt & han är bara på början, sedan svarar andra på frågan. Som Taylor Lautner, Nikki Reed m.m. Jag t
tyckte själv att han svar var lite roligt.

Vad tyckte du om Robs svar?  Roligt eller något annat?



2009-11-30 @ 14:39:19 Permalink Interviews Kommentarer (0) Trackbacks ()


MTV INTERVJUVAR ROB!


Bilden har inget med intervjuven att göra, tyckte bara om bilden (: .

Jag har översatt en intervju med MTV och Rob. Ingen kopiering! Kom ihåg jag är bara 12 år gammal, och jag kan inte översätta det lika bra som de andra bloggarna, men jag försöker och det är det viktiga. 


MTV: Berätta hur det är att arbeta med Chris Weitz. Vad tänkte du när du först fick din berömda "orientering guide"?

Rob: När han gav ut den, var det verkligen en  överraskning; jag menar jag hade aldrig fått det från någon annan direktör. Den var 40, 50 sidor lång, den här grejen. Och det är förutom en massa brev och e-post och allt (Chris hade skickat "castet") han försökte att visa att han var på samma sida och att han var självklart med dem i filmen. Han vacklade inte från den attityden under hela filminspelningen (alltså new moon inspelningen) Det kanske låter konstigt hur mcyket beröm killen får (alltså Chris).

Jag var med honom och hans fru i Japan, och hon hade blivit trött på det! Men han är som ett helgon. Han är en av dem bästa männsikorna jag har träffat annu mindre direktörer. Jag tycker att det visas mycket i filmen - det har mycket från hjärtat.

MTV: Eftersom du är bara med I vissa delar av filmen, tycker du att du inte ”hängde” med dina vänner (alltså skådespelarna). Önskade du att Edward var med i New Moon mer?

Rob: Hallicitionerna(?) var de svåraste scenerna.  Det var inte riktigt då, när jag såg första uttagningen, sa jag; ”Vi måste prova på nytt att göra detta”.

Vi ändrade ldem lite, vi redigerade dem och använde ADR, främst för att det var så svårt.

Det är inte Edward man spelar, det är en manifestation av Bellas ensamthet & desperation. Det var alltid mcyket svårt – Jag försökte alltid fråga Kristen, ”Hur skulle du spela?”

För att vara ensam, tror jag att jag alltid har känt mig lite isolerad i karaktären i hela serien. Jag tror att det är hur han är.

 

MTV: Men uppskattar ni Edward mer i varje film?

Rob: Det är lustigt, för när jag läste ”New Moon”, gav det mig idéer om hur jag skulle spela Edward i den första (Twilight). I den första (Twilight, som sagt), fortsätter han från början till slut en idealistisk karaktär. I den andra (New moon), gör han ett misstag som alla kan erkäna, inklusiv han själv. Han undermineras känslomässigt av mer kraftfulla varelser, och han undermineras känslomässigt av männsikor också. Jag tror att det är vad humaniserad är.

 

MTV: Är du en romantisk person i verkliga livet?

Rob: Jag har inte gjort många romantiska saker i mitt liv.... Jag gillar romantiska scener.

Jag kände att mycket i New moon var hjärtskärande och sant.

Jag tror inte att jag gjorde det bara för romantiken. I många olika sätt, är det en mycket sorglig historia. Hmm.... Vad är det mest romantiska jag någonsin har gjort?

 

MTV: Har du någonsin givit någon en serenad?

Rob: oh nej [skrattar]. Jag tror inte att det någonsin skulle vara romantiskt. Man måste verkligen vara modig för att göra det. Jag kan faktiskt inte komma på det mest romantiska jag någonsin gjort. Jag la en blomma i ett skåp när jag var 15 år gammal, denna tjejen Maria. Kanske var 14. Hursomhelst, trodde hon att det var någon annan. Och den andra killen, hävdade att det var han, vilket var bra.

2009-11-28 @ 13:29:14 Permalink Interviews Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kontakta mig & följ bloggen om ni vill!



Ni har väl inte glömt att ni kan kontakta mig via: [email protected] . Ni kan skicka tips hur bloggen kan bli bättre, nyheter, bilder som ni ritar, ni kan kontakta mig m.m!

Sedan har jag märkt att jag har fått väldigt många nya läsaren och tänkte tipsa er om att följa denna bloggen om ni inte redan gör det. Det är inte tvång, jag använder inte dirket bloglovin så mycket, för bloggarna jag tittar in har jag på minnet! =D
Men tryck på bilden så kommer ni till bloglovin till min blogg om ni vill. Om du vill att jag ska följa din så är det bara att höjta till! :D


Och grattis till min blogg för att jag har 30 premunatanter! WOHO!

2009-11-28 @ 02:01:39 Permalink Other Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skicka brev till Rob!



Storbrittanien Adress;

Robert Pattinson
c/o Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House, 5th Floor, 28-29 Haymarket
London
SW1Y 4SP
England

USA Adress;

Robert Pattinson
c/o Endeavor Agency
Stephanie Ritz
9601 Wilshire Blvd. Floor 3
Beverly Hills, CA 90210
USA


Jag har inte bloggat på länge pga personliga skäl, som jag helst inte vill ta upp här i bloggen.
Eftersom jag inte har bloggar på ett väldigt långt tag valde jag att ge er Rob's adress så att ni kan skicka brev till honom. Själv har jag inte gjort det än men planerar att göra det inom snar framtid. (PS: Jag har köpt "Om jag kunde drömma" idag! Som ni kanske vet har jag haft alla andra böckerna i Twilight serien men aldrig haft Om jag kunde drömma. Det beror på att jag lånade den på bibloteket!)

Jag tipsar er att skicka brev till den engelska adressen för att Rob är väl nu i England?

2009-11-28 @ 01:38:32 Permalink Other Kommentarer (2) Trackbacks ()


NEW MOON <3

Idag så såg jag New moon. Jag tror knappt att det är sant. Det var underbart! Speciellt när alla i biosalongen skrek när man såg Edward för första gången, ni kan räkna med att jag skrek som bara den! All denna tid som jag har väntat bara gick bort, jag var *nästan* stum när jag såg New moon.  Jag grät också..
Nu kan jag knappt vänta tills Eclipse längre.
Gemnförelsen med Twilight & New moon är helt olika "saker", för att i Twilight handlar det om att Bella bli kär och Edward blir ju också såklart kär. Men i new moon lämnar ju Edward henne, så det är ju en ganska stor skillnad
. Men jag gillar båda lika mycket för att New moon har sina fördelar & Twilight sina!

Haha juste de hade bytt ålderårsgränsen! Woho =D så jag kom in lätt som en plätt!

http://s3.amazonaws.com/bzzagent-bzzscapes-prod/edward---bella-new-moon-lrg.png

Denna scenen var så himla bra! Jag släppte såklart många tårar, men eftersom jag har sett denna scenen så många gånger var det inte så många som jag hade hoppats på! =( Men jag har ju mig själv att skylla på!

http://images2.fanpop.com/images/photos/7100000/New-Moon-still-Jacob-and-Bella-new-moon-movie-7165624-300-300.jpg

Haha, denna biten är väldig intressant och det kändes om att det var denna biten jag ville se. Men min favorit del är ju när Bella hoppar, när hon är i vattnet & slutet.... säger inget Haha!



Nya lekkamrater. Jacob (Taylor Lautner) blir en allt hetare medtävlare om Bellas (Kristen Stewart) känslor i New moon.


Gillar denna biten, det är när Bella precis har hoppat och Jacob räddade henne.

Svara på frågan!!!

♥New moon är i mitt hjärta, är det i ditt?
2009-11-20 @ 23:23:35 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (10) Trackbacks ()


Intervju med E

 

Här är en intervju med Robert på rödan mattan från igår kväll! PS: Jag kommer att uppdatera många intervjuver här i detta inlägget!

Jag missade tyvärr hela "galan" eller vad det var. Var så trött men kunde inte sova. Hehe. Inte konstigt om 2 dagar ska jag ju få se New moon! Jag läste Kenzas blogg och hon hade skrivit att hon hade blivit besviken på filmen! Herregud?! Nej men nu så bryr vi oss inte längre om Kenza! Men robertpattinson.se har skrivit att den är mer än underbar så jag håller mig till robertpattinson.se parti =P

Uppdatering: Hittade en till intervju!

2009-11-18 @ 11:02:24 Permalink Interviews Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rob i "Newmoon-premiären" i staden München!





 Detta är lite bilder från New moon galan som hölls i Tyskland. Ni vet att jag hade Rob's "tv schema"? Aja och där står det ju var han ska. Han ska den 16 november på New moon premiären i Los angeles. Hehe, vad Rob & Kris är söt! Har sett lite bilder när de håller varandra i handen sjukt söta! =D 

2009-11-15 @ 15:34:17 Permalink Events Kommentarer (1) Trackbacks ()


Presskonferens i Tyskland!




Snygga Rob med skägg, hehe. Självklart alltid ett leende på läpparna! =D



Rob, Chris, Kristen & Taylor.




Den sista bilden är på skönheten Kristen! Enligt mig passar hon mkt bättre i brunt =P

japp, detta är lite bilder från presskonferansen i Tyskland Munchen. Fina var dem och Rob passar sådär i skägg. Men Rob är ju the one & only så han är ALLTID fin! =P Men den stora frågan är: Tycker du att Rob borde skippa eller ha kvar skägget?


Ps: missa inte tävlingen!

2009-11-15 @ 15:15:15 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


TÄVLING! TWILIGHT TIDNINGEN! SLUT!



Idag var jag på en säkert den bästa Twilight träffen någonsin, här nere i Malmö. Den hölls av TwilightSkåne.
Det var massor av tävlingar och man fick gratis tidningar. Jag fick en som jag redan har, alltså den Twilight tidningen av tidningen Julia. så jag tänker lotta ut den till er! =D
Plus så får man med tidningen
Film på bio! Tack vare TwilightSkåne. kan jag ha denna tävlingen så TACK!
(oj då! Jag har USB kabblen till min mobil med mig till min mamma, så ni får nöja er med google bilder =P men det betyder inte att denna tävling är falsk!!!)

Twilight1.jpg image by RobsessedBLOG


Så här gör du!
Om du vill vara med och tävla är det bara att skriva ditt namn bland kommentarena och din email så jag kan kontakta dig. Så att jag kan få din adress & sånt. Men en regel DU måste skriva en kommentar till något inlägg. Tex scrolla ned och skriv en kommentar! =D

Vill du ha större chans att vinna?

Länka mig på din blogg, och berätta om tävlingen.

Lägg till mig på bloglovin.

Skriv lite kommenterer =P!

Vill du ha större chans att vinna men har ingen blogg?

Titta runt i bloggen och skriv någon enstaka kommentar! =D


Tävlingen avslutats om några dagar, men det kommer att ta tid att skicka den =P


Cassandra vann tävlingen! Grattis, hoppas att du kommer att gilla allt i tidningen! Jag har redan kontakt med dig så vi hörs!

2009-11-14 @ 20:49:07 Permalink Competition Kommentarer (4) Trackbacks ()


New moon trailern som visas i USA




Detta klippet visas runt om i USA på reklamerna.  Själv har jag inte tittat, hehe det innehåller spoliers! =D

2009-11-13 @ 16:58:09 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag är tillbaka nu ♥

Hejhej, innan jag börjar blogga vill jag säga att jag är ledsen att inte har bloggat. Jag har inte haft tid att blogga och har pluggat väldigt mycket, och jag lägger alltid skolan först. Då händer det ju att jag inte kan blogga, men nu är jag tillbaka! Så nu ska ska jag svara på några kommentarer, och jag blogga! ♥

2009-11-13 @ 16:34:14 Permalink Common - Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


HitFix Intervju & Entertainment Tonight

'


 

Nya intervjuer med Rob! Interjuven med ET var ganska spännande. Som sagt han rör alltid vid hans snygga hår! Gillar hans dialekt. Den är helt specielll.

 

PS: Missa inte Twilight filmen där nere!

2009-11-09 @ 18:37:17 Permalink Interviews Kommentarer (4) Trackbacks ()


Twilight!






Om den första inte funkar så borde denna göra det!




Ps: bara så ni vet, har jag ej hittat denna på någon blogg. Jag har själv fixat den, så var snälla och länka om ni ska ta den! =D Tex Gabriella länkade vilket är ju supernice!

Ni som är sugna på att se Twilight kan se den här i min blogg!  Ta fram cola, popcorn, chips, godis, you name it! Eller inget =P...
Idag kommer det inte vara så många inlägg, men eftersom jag fick en väldigt gullig kommentar slänger jag in Twilight så att ni kan titta & för att jag blev så glad av kommentaren! :D
2009-11-09 @ 15:11:17 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (7) Trackbacks ()


Överraskning!


Snart så kommer en superb film upp här! En ledtråd, Edward Cullen finns med (haha inte New moon..)

Gissa! :D

UPPDATERING; Rätt svar var Twilight! Woho käraste Gabriella gissade rätt! =) tyvärr funkar inte din blogglänk, men kommentera igen så kan jag ju besöka!
2009-11-09 @ 14:59:44 Permalink Common - Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Massor med intervjuver!

 

Förlåt att jag inte har uppdaterat men har inte haft tid tyvärr.
Men som tur var såg jag att det har kommit ut ganska många intervjuver med Robert, såklart lägger jag upp dem! =) Nu måste jag säga hejdå, måste läsa New moon (när jag hör din röst).

2009-11-08 @ 22:02:51 Permalink Interviews Kommentarer (1) Trackbacks ()


Chris Pizzello fotograferingen!

Här är vissa bilder med Robert från fotograferingen med Chris Pizzello! 
Snygga bilder, gillar skinnjackan!
Iaf ni hittar alla här.  Jag har hittat bilderna här!
















På den senaste tiden har Rob varit med i massor av fotograferingar & det är ju underbart! För jag har saknat efter nya bilder. Inte bara dem gamla om ni förstår?


Tycker du detsamma?

2009-11-08 @ 15:03:02 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (2) Trackbacks ()


New moon soundtrack

Min kompis undrade vilka låtar som fanns i New moon's soundtrack var och jag tänkte varför inte lägga in dem i bloggen? Plus att jag hade glömt att skriva vad de heter i bloggen, hehe så de kommer nu! :). Kan dem utan till också :O Har lyssnat på dem så himla mycket, att jag kan dem utantill nästan! 

 

  • Death Cab For Cutie: Meet Me On The Equinox
  • Band Of Skulls: Friends
  • Thom Yorke: Hering Damage
  • Lykke Li: Possibility
  • The Killers: A White Demon Love Song
  • Anya Marina: Satellite Heart
  • Muse: I Belong To You
  • Bon Iver and St. Vincent: Rosyln
  • Black Rebel Motorcycle Club: Done All Wrong
  • Hurricane Bells: Monsters
  • Sea Wolf: The Violet Hour
  • Ok Go: Shooting The Moon
  • Grizzly Bear: Slow Life
  • Editors: No Sound But The Wind
  • Alexandre Desplat: The Meadow
  • Vilken är din låtfavorit?

    2009-11-08 @ 14:53:08 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (0) Trackbacks ()


    NY INTERVJU




    Rob pratar om sin karaktär Edward Cullen. Ganska spännande att få höra hur han uttrycker sig. Och pratar även om Chris Weitz (stavning?). Lite kul också att få se hur han rör sitt hår. ^^

    2009-11-08 @ 00:34:24 Permalink Interviews Kommentarer (2) Trackbacks ()


    New moon nedräknare


    New Moon Movie and Twilight Movie


    Vill ni också ha en sådan? Ta då denna koden. Men den är ganska stor, så den brurkar inte passa i menyn, iaf inte hos mig..

    <center><embed src="http://twilightguide.com/tg/tcd/show.swf?clickURL=http://twilightguide.com/&clickLABEL=New-Moon-Movie&flashLABEL=TwilightGuide&skin=http://twilightguide.com/tg/tcd/skins/23.jpg&text=&untilColor=13804357&textColor=0&datesColor=13804357&year=2009&month=10&day=20&hour=0&minute=0&second=0&x=6&y=77" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="300" height="200" name="countdown" align="middle" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /><br /><small><a href="http://twilightguide.com/">New Moon Movie</a> and <a href="http://twilightguide.com/">Twilight Movie</a></small></center>
    2009-11-06 @ 20:25:05 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (2) Trackbacks ()


    Eclipse postern i bättre kvalité

    eclipse poster.jpg

     

    Detta är Eclipse postern fast större & bättre kvalité. Som sagt är detta bara den enkla versionen, men en är ganska häftig iaf..

    2009-11-06 @ 19:53:06 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (1) Trackbacks ()


    New moon trailer/klipp ska visas i Sverige!

     

    WOW! Detta New Moon trailern/Klippet ska visas på svensk TV. Under programet Ullared alltså under reklamen! Det kommer vara det första som visasi Sverige, så det kommer vara helt otroligt! Detta händer på måndag, så titta på tv jag ska! =)

    Har ni inte märkt att jag skriver väldigt många inlägg idag?

    2009-11-05 @ 19:39:48 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (1) Trackbacks ()


    Robert är med på omslaget i Italienska tidningen Vanity Fair

    Italian Vanity Fair Cover Nov 2009

     

    VFOuttake-2.jpg

     


    Rob är med i Vanity Fair i Italien. Han har vädligt stora muskler, har jag märkt...  och den andra bilden är en outtake från Vanity Fair! Otroligt snygg.

    Jag har tittat runt lte och märkt att The Twilight Saga är verkligen stor överallt i världen. Min kusin får ständigt Twilight/Rob/Taylor/Kristen posters. Min fråga är varför får inte vi det i Sverige?

    2009-11-05 @ 17:57:50 Permalink Photoshoots Kommentarer (1) Trackbacks ()


    Eclipse-postern

     

    Detta är Eclipse postern änså länge. Detta är den enklare versionen. Så snart antar jag att de kommer släppa ut lite andra versioner, jag hoppas det!

     

    Vad tycker ni?

    2009-11-05 @ 17:33:52 Permalink Common - Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


    Dagens bilder, Rob som liten

    robert-pattinson-age-6-pic-dm-737296283.jpg


    robert-pattinson-age-6-pic-dm-886185811.jpg


    Wow, detta får bli dagens bild.
    Det är Rob som 6 åring! SÖT Hur gullig får man vara? Han var så söt, och han är ju det fortfarnade!
    Han har verkligen förändrats. Han hade blont hår då & nu har han ju brunt. Han liknar knappt. Jag hade inte känt igen honom om det inte hade stått att det var Robert Pattinson.  Stor skillnad, men alla förandras ju.
    2009-11-05 @ 17:21:24 Permalink The days: Kommentarer (0) Trackbacks ()


    Billy Burke pratar om Robert Pattinson

    Billy Burke även känd som Charlie, Bellas pappa. Han pratar om Robert, och säger bla Rob är verkligen seriös.
    Titta, för detta är verkligen ett bra klipp. Förutom att de har spelat in Rob när han försöker gå undan från sina fans.  OBS! innehåller lite spooilers av New moon!

     

     

    2009-11-05 @ 17:12:51 Permalink Interviews Kommentarer (0) Trackbacks ()


    HARPER'S BAZAAR INTERVJU!

    Harper's Bazaar Intervju har kommit ut och jag lägger upp den såklart. Jag gillar den och skrattade lite men jag skrattar alltid när jag hör Rob prata för att jag får bubblor i magen, men robertpattinson.se har en suverän översättning och ni hittar den här!  Nu måste jag sova!


    Som ni flesta vet är det ju ålderårsgränsen 15 som gäller till New Moon. Men jag ska gå! Haha, jag ska gå med min bästis & halvmamma. <3

     

    2009-11-04 @ 21:49:38 Permalink Interviews Kommentarer (0) Trackbacks ()


    Vanity Fair photoshoot

    Jag har glömt att lägga upp alla fotograferingar Robert har varit med i. Så nu öser jag på med bilder!

    Jag lägger upp alla bilder med Robert från Vanity Fair photoshooten.. Men lägger dem också in i galleriet.


     
























    Robert Thomas Pattinson hur är du såå snygg?
    2009-11-04 @ 21:41:48 Permalink Photoshoots Kommentarer (0) Trackbacks ()


    Harper’s Bazaar outtakes

    Här är dem nya outtakes med Robert Pattinson & Kristen från kommande numret av Harper’s Bazaar..
    Själv är jag förälskad. Hur fina är inte bilder?  Ibland blir jag så käär. själv tycker jag att Kristen & Robert är söta tillsammans


    Denna bilden är underbar. Så snygg!


    Grr..



    Hihi, lucky Kristen...




    Fina eller fula ?
    2009-11-04 @ 19:21:57 Permalink Photoshoots Kommentarer (0) Trackbacks ()


    Köp new moon biljetter

    Senaste dagarna har jag inte uppdaterad, men jag har inte haft tid.


    Idag trodde jag att jag inte skulle få gå på världspremiären, jag grät nästan. Men jag & min vän ska såklart se den ändå, på världspremiären. Själv så fick jag en underbar plats, och den är nära toan, och man kan se allt alltså inga huvuden som sticker fram som i vanliga fall. Nej, jag vill att denna natten ska vara perfekt. Jag älskar New moon, den är personligen min favorit.

    Iallafall ni kan boka new moon biljetter här


    Snart kommer massor av snygga bilder!
    2009-11-04 @ 19:15:37 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (0) Trackbacks ()


    Remember Me realse date

    http://thetwilightsagaa.blogg.se/images/2009/remember-me-robert-pattinson-emilie-de-ravin-pierce-brosnan-chris-cooper_40986989.jpg

    Det är Nordic film som har bekräftat detta & företaget tänker köpa in Remember Me.
    Detta är stort. Remember Me 's realse datum är 12 februari 2010! Letat lite information och vet att det är samma realse datum här i Sverige som det är i USA. haha heter det världspremiär? Aja,

    Vad tycker ni om alla inläggen idag? Har jag gjort många? :)
    2009-11-01 @ 21:41:20 Permalink News! Kommentarer (0) Trackbacks ()


    Volvon

    Ni kanske har hört att det skulle komma en volvlo reklam med små bitar av New moon? Aja här har ni den.
    Dock bara små bitar, jag kan inte se den för att min data är jobbig. Men har lagt in den för att ni ska få sen den & för att jag ska få se den när min data har slutat vara jobbig. Btw: När vi ändå snackar om volvo, tänkte jag säga något smart. Att volvo är ett svenskt märke. Det visste inte jag förran för någon dag sedan :P.

     

    Kommer mer nyheter snart!

    2009-11-01 @ 21:14:45 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (0) Trackbacks ()


    Svar på fråga

    Jag såg att jag hade fått en fråga angående Robert's tv schema.
    Den hör såhär: vet du vilka tider allting sänds? Tacksam om du lägger upp det då:)

    Svar: Tyvärr kan jag inte tiderna till talkshowerna.. Men jag ska kolla runt och sätta upp dem på bloggen så sanbbt som möjligt.
    Just nu vet jag att Robert är i Japan. Haha, ni kan titta på hans Schema.

    PS:Titta snart in i bloggen för då kommer det ett litet speciellt klipp! =)
    2009-11-01 @ 17:10:58 Permalink Questions & Answers! Kommentarer (2) Trackbacks ()


    Födelsedag scenen

    Movie Trailers - Movies Blog

    Detta är den nya New moon trailern. Haha, kunde bara inte låta bli att titta. Scenen är Bella's födelsedag, hela scenen förutom det vi redan har sett. Jag har fortfarande fjärilar i magen! Den är sjukt bra! :)


    2009-11-01 @ 17:02:13 Permalink The Twilight Saga Kommentarer (0) Trackbacks ()


    RSS 2.0